Αποστολή

Μεταφορικά

Δια της ιστοσελίδας μας https://www.vk-led.com/ μπορούν να εξυπηρετούνται πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διατίθενται οι παρακάτω τρόποι αποστολής:

• Δια εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier):

Η ιστοσελίδα μας https://www.vk-led.com/ συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες ταχυμεταφορών-courier (DHL, ACS, Πόρτα-Πόρτα, Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ., Γενική Ταχυδρομική κ.ά.), προκειμένου πάντοτε να διασφαλίζεται η άμεση παράδοση των παραγγελιών πανελλαδικώς. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός 1-5 εργασίμων ημερών, εφόσον τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε ορισμένες απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές, η αποστολή των παραγγελιών μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών-courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.

Η χρέωση κάθε αποστολής βαρύνει αποκλειστικά τον παραλήπτη και εξαρτάται από το συνδυασμό του μεγέθους και του βάρους (σύστημα ογκομέτρησης Διεθνούς Οργάνωσης Εναέριων Μεταφορών ΙΑΤΑ). Εάν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής σας είναι μεγαλύτερο του πραγματικού (περιπτώσεις ελαφριών και συγχρόνως πολύ ογκωδών δεμάτων), τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος.

• Διά πρακτορείου μεταφορών:

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να σας συμφέρει η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω πρακτορείου μεταφορών. H παράδοση των παραγγελιών μέσω πρακτορείου μεταφορών πραγματοποιείται εντός 1-5 εργασίμων ημερών και η παραλαβή τους πραγματοποιείται από την έδρα του πρακτορείου μεταφορών. Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη και εξοφλείται κατά την παραλαβή της παραγγελίας στην έδρα του πρακτορείου μεταφορών.

• Με δικά μας μέσα Φ.Ι.Χ. (εντός Αθηνών, Πειραιώς & Προαστίων):

Η παράδοση της παραγγελίας με δικά μας μέσα (Φ.Ι.Χ.) αφορά μόνον τις περιοχές εντός Αττικής (Αθήνα, Πειραιάς και προάστια). Η παράδοση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται εντός 1-5 εργασίμων ημερών από Δευτέρα έως και Παρασκευή μεταξύ των ωρών 08:00π.μ.-18:00μ.μ.

• Παραλαβή από την έδρα μας:

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας (Αριστοτέλους 8, 177 78 Ταύρος), χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή (1-5 εργάσιμες ημέρες), αφού έχετε λάβει γραπτή ηλεκτρονική επιβεβαίωση από εμάς για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτομάτως ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο αναγράφονται τα είδη που παραγγείλατε και τότε η παραγγελία σας έχει πλέον δρομολογηθεί. Μπορείτε, δε, να παρακολουθείτε την εξέλιξή της στο πεδίο «Εξέλιξη Παραγγελίας». Σε περίπτωση κωλύματος στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα έλθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

Η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

• Επειδή αναμένεται από εμάς η παραλαβή του προϊόντος από τον προμηθευτή μας. Καθώς παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών, εγχώριων και διεθνών, υπάρχουν περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο ή κατά τη μεταφορά της, με αποτέλεσμα να μη διατίθεται το προϊόν σε απόθεμα στις αποθήκες μας κατά τον αρχικώς υπολογιζόμενο χρόνο. Σε τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα ερωτηθείτε εάν επιθυμείτε να σας παραδοθεί η υπόλοιπή σας παραγγελία, δίχως το προϊόν αυτό. Το είδος αυτό θα σας αποσταλεί, κατ’ εντολή σας, αμέσως μετά την παραλαβή του από τις αποθήκες μας.

• Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Από τα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις κατά τις οποίες ο προμηθευτής ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι καταργεί κάποιο εξ αυτών. Σε τέτοια περίπτωση, η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας προτείνει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

• Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, όπου ενδέχεται να επηρεασθεί ο χρόνος μεταφοράς και παράδοσης της παραγγελίας σας.

• Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν και εφόσον έχει παρουσιασθεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν, είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.